Huurvoorwaarden

Algemeen

De woning wordt verhuurd voor minimaal 7 dagen. Daarna kunt u naar eigen inzicht dagen toevoegen. De huurperiode loopt vanaf de eerste huurdag 15.00 uur tot en met de laatste huurdag 10.00 uur. In het huis mag niet worden gerookt. Een huisdier is toegestaan. Wij verwachten dat u de woning gebruikt zoals uw eigen huis en het ook weer netjes achterlaat.

De huurprijzen zijn inclusief eindschoonmaak, gas, water, elektriciteit, gebruik kinderbedje, gebruik zwembad, gebruik wifi en toeristenbelasting. Het huis is helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers of personen die slecht ter been zijn. Ook is het aan te raden eigen vervoer te regelen.

Het is niet toegestaan een open vuur te maken i.v.m. brandgevaar in de zomermaanden. Gebruik van de buiten barbecue is mogelijk in de hiervoor bestemde B.B.Q. en broodoven ruimte. Mocht er schade aan ons huis of inventaris ontstaan door uw toedoen, dan gaan wij ervan uit, dat u ons hiervan op de hoogte brengt en ons schadeloos stelt.

Boekingen en Betalingsvoorwaarden

Op de website in ons boekingssysteem kunt u nagaan of de door u gewenste periode beschikbaar is. Indien u een reservering wilt maken, kunt u dit doen door bij “Reserveren”  het formulier volledig in te vullen en te versturen. U krijgt daarna automatisch een bevestiging van uw reservering en een factuur per e-mail toegestuurd.

Binnen 14 dagen na dagtekening van de bevestiging van reservering, dient u 50% van de totale huursom te betalen. De resterende 50% dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de geboekte huurperiode te zijn voldaan. Als u korter dan 2 weken voor vertrek reserveert, dan dient u de totale huursom ineens te betalen.

Indien u niet aan de betalingsvoorwaarden voldoet, houden wij ons het recht voor om de reservering ongedaan te maken. Daarnaast zal geen restitutie van de aanbetaling plaatsvinden. Op het moment dat wij uw aanbetaling hebben ontvangen, wordt de reservering definitief en staat de gekozen periode vast.

Met vriendelijke groet,
Casa Portugues.nl