Manier van reizen

Als u 2 weken of langer wilt gaan, kunt u reizen per auto. Vanaf Utrecht is het ongeveer 2000 km en is het te rijden in 2 dagen. U kunt natuurlijk ook een dag langer rijden en onderweg een stad in Spanje, zoals Burgos, Bilbao of Salamanca bezoeken.

 

Gaat u korter of rijdt u liever niet zoveel dagen achter elkaar, dan kunt u vliegen vanaf Munster, Dusseldorf, Wese, Maastricht, Schiphol of Eindhoven op Porto. Via internet regelt u het beste vooraf de huur van een auto die u op het vliegveld in Porto kunt afhalen.

reis per auto naar Noord Portugal

Reizen per auto

Hier vindt u de routeplanner naar het adres van het vakantiehuis Casa Videira: Rua dos Currais 688, Avessadas, Portugal.

Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 6 53693321 of via emailadres info@casaportugues.nl.

reis per vliegtuig naar Noord Portugal

Reizen per vliegtuig

Er diverse mogelijkheden om vanuit Eindhoven, Brussel of Duitsland goedkoop op Porto en van daaruit met een huurauto te reizen. Op de vliegvelden in Portugal zijn alle grote autoverhuurbedrijven aanwezig. Vanaf vliegveld Porto is het ongeveer 1 uur rijden naar Vakantiehuis Casa Videira in Avessadas, Portugal. Kijk bijvoorbeeld eens hier voor goedkope vluchten en goedkoop een auto huren: